categorieën

Een hypotheek afsluiten bij Hypotheek24

Sta jij op het punt om een huis te kopen of een bedrijfspand aan te schaffen? Grote kans dat je hiervoor een hypotheek af moet sluiten. Het merendeel van de Nederlanders heeft niet voldoende geld gespaard om dit zo ineens op te kunnen hoesten. Tegenwoordig zijn er tal van instellingen en organisaties waarbij je een hypotheek af kunt sluiten. Eén van deze organisaties is Hypotheek24. Maar waarom zou je hier je hypotheek afsluiten?

Geen duur hypotheekadvies

Bij het afsluiten van een hypotheek hikken veel mensen aan tegen de kosten die betaald moeten worden voor hypotheekadvies. Veel mensen denken dat je zonder dit advies geen passende hypotheek af kunt sluiten, maar dat is niet terecht. Hypotheek24 biedt je namelijk de mogelijkheid om met behulp van een aantal simpele stappen zelf je hypotheek af te sluiten. Door dit te doen, kun je maar zo duizenden euro’s besparen.

Passende hypotheek kiezen

Om mensen een passende hypotheek af te laten sluiten, maakt Hypotheek24 gebruik van een aantal handige tools. Hierdoor krijg jij als gebruiker direct antwoord op vragen als ‘Hoeveel kan ik lenen?’ en ‘Wat worden mijn maandlasten?’. Voordat je antwoord op deze vragen krijgt, moet je bepalen of je in aanmerking kunt komen voor een hypotheek en hoe hoog het bedrag is dat je maximaal kunt lenen. Er wordt gekeken naar je bruto inkomen, je uitgaven en het eventuele spaargeld. Deze berekening kun je dankzij een aantal simpele stappen laten doen door Hypotheek24. Zodra je eenmaal berekend hebt hoeveel hypotheek je kunt krijgen, kun je ook daadwerkelijk op zoek naar een passende hypotheek.

Gratis kennismaking

Wanneer je interesse hebt in het zelf afsluiten van een hypotheek bij Hypotheek24, kom je in aanmerking voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt een halfuur en wordt telefonisch gevoerd. Gedurende dit gesprek kun je sparren met één van de hypotheekexperts van Hypotheek24. Op deze manier kom je er direct achter hoeveel geld je kunt lenen en of je met dat geld ook daadwerkelijk je droomhuis kunt betalen. Het kennismakingsgesprek is eenvoudig via de website in te plannen.

Hypotheek afsluiten

Weet je zeker dat je een hypotheek af wilt sluiten bij Hypotheek24? Dan is het zaak om op zoek te gaan naar een geschikte hypotheek. Indien je eenmaal een hypotheek gevonden hebt, kun je deze direct bij Hypotheek24 afsluiten. Hierdoor kun je tot wel tachtig procent besparen op de afsluitkosten. Het afsluiten van een hypotheek kun je eenvoudig doen volgens een speciaal samengesteld stappenplan. Gedurende tien stappen krijg je ondersteuning om uiteindelijk een hypotheek af te sluiten bij Hypotheek 24.

Ervaringen met Hypotheek24
Veel mensen kiezen ervoor om hun hypotheek bij een groot bedrijf af te sluiten. Zoals hierboven al aangegeven betaal je dan fors extra geld dan wanneer je een hypotheek afsluit bij Hypotheek24. De kans bestaat natuurlijk dat je nog niet eerder van Hypotheek24 gehoord hebt. In dat geval wil je je waarschijnlijk eerst inlezen om te weten met wie je in zee gaat. Dit kun je doen door de reviews en beoordelingen van eerdere klanten te lezen op NederlandReview.nl. Zij hebben hier hun ervaringen gedeeld om voor jou een goed beeld te schetsen van Hypotheek24.

Updated: September 23, 2016 — 6:28 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hypotheek Aflossingsvrije © 2016 Frontier Theme