categorieën

Tellow boekhouden

Tellow boekhouden heeft de toekomst. Steeds meer ondernemers – en zeker zzp’ers-  met een rekening bij de Rabobank, ABN Amro Bank, SNS Bank, ING Bank, KNAB of de Triodos bank besluiten te kiezen voor Tellow boekhouden, een programma dat is ontwikkeld door het innovatieteam van de Rabobank. Boekzo, het bekende en zeer vooruitstrevende accountantskantoor, beveelt Tellow boekhouden van harte aan en zet desgewenst aan het einde van het boekjaar nog even de puntjes voor je op de i.

Witte raaf
Tellow boekhouden is een witte raaf in een wereld met maar bitter weinig goede boekhoudpakketten voor de moderne zzp’er. Voornaamste reden is dat het gewoon eenvoudig en functioneel is en door alle zzp’ers eenvoudig toegepast kan worden. Als je voor de eerste keer inlogt, dien je een aantal zaken goed in te vullen. Dat kost even tijd maar daar heb je later veel profijt van. Door voor Tellow te kiezen voldoen je facturen meteen aan de eisen die de Belastingdienst daaraan stelt en voordeel van factureren via Tellow is dat je geen artikel- of urenregistratie nodig hebt. En dus kun je heel simpel en snel factureren, iets dat elke zzp-er bijzonder aan zal spreken. Het bespaart je gewoon heel veel kostbare tijd.

Maak zelf een aanmaning of herinnering
Heb je een factuur gestuurd en is die voldaan door je klant, dan verandert Tellow boekhouden dit meteen zoals je ook snel ziet welke factuur niet op tijd betaald is.  Vervolgens maak je ook al erg gemakkelijk een aanmaning of een herinnering. Die verstuur je vervolgens via e-mail. Tellow boekhouden is snel en alle bankmutaties zie je heel snel terug in het boekhoudprogramma.  Je moet overigens wel zelf zorgen dat een factuur koppeling krijgt met de transactie; dit kun je met je smartphone doen. Concreet; je krijgt een teken dat je iets betaald hebt, je opent vervolgens de app en maakt met je smartphone een foto van de factuur. Het boekhoudprogramma zorgt er vervolgens voor dat de factuur binnen twee dagen in de goede categorie in je boekhouding opgenomen is. Kind kan de was doen. Omzetfacturen worden daarnaast automatisch gekoppeld en je kunt prima aangeven of een uitgave zakelijk of privé is.

Op de hoogte van inkomsten en uitgaven
Door gebruik te maken van Tellow boekhouden ben je steeds op de hoogte van inkomsten en uitgaven en weet je alles over de af te dragen en de te reserveren btw. Het boekhoudprogramma vertelt je steeds wat al gedaan is en wat nog gebeuren moet en aan het einde van het jaar draai je zelf een balans en een winst- en verliesrekening uit. Tellow boekhouden is uitermate geschikt voor zzp’ers zonder boekhoudkundige kennis maar die wel graag inzicht willen hebben en houden in de eigen administratie. Voor een snelle en deskundige check en voor de bekende puntjes op de i doe je vervolgens een beroep op Boekzo en rond je een boekjaar af. Tellow boekhouden is het programma waar elke zzp’er al jaren op zat te wachten en nog steeds wordt gewerkt aan extra functionaliteiten zonder dat het boekhoudprogramma daardoor moeilijker wordt.

Updated: March 28, 2019 — 10:54 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hypotheek Aflossingsvrije © 2016 Frontier Theme